KRUŽNA SE PREUREĐUJE! Od danas do kraja tjedna radno-edukativna akcija uljepšavanja – pridruži se!

Foto: Ilustracija

Ako imate CD-e koje više ne slušate i ne koristite, donesite ih u Kružnu ovih dana. Od njih će se izrađivati ukrasni mozaik!

Kružna se preuređuje! Ako vam je stalo do boljeg grada i bolje Kružne, želite popiti piće i družiti se s ekipom u budućim urbanim separeima s biljem, sad je trenutak da date svoj doprinos!

Izdvojite sat vremena od srijede do subote da pomognete urediti Kružnu. Usput možete i naučiti kako se izrađuje pravi “urbani separe”! Prijaviti se možete OVDJE. U Kružnoj ima mjesta za sve, samo navalite 😉

O čemu je točno riječ? Građanska inicijativa Urbani separe u sudjelovanju sa Savezom udruga Molekula, Udrugom UMKI, RI Rock i susjedima iz Kružne uz pomoć svih građana koji su ispunili anketu i sudjelovali svojim komentarima o važnosti uređenja Kružne, dobila je 40.000 kn za uređenje Kružne Ulice u sklopu programa Riječkog lokalnog partnerstva, u što je uključena i izrada “napravi sam” klupe s vazom od paleta.

Od srijede 19. lipnja do približno 24. lipnja (ili ranije ako bude više volontera) u trajanju od 10-18 sati svakoga danas s mladim stolarom iz Labina stvarat će se novu Kružna i učiti kako napraviti sjedala od paleta. To je prva faza uređenja Kružne ulice, a druga faza – sadnja cvijeća – planirana je za 1. srpnja.

Najpopularniji termin za volontiranje u Kružnoj je četvrtak od 16-18.

Podrobnije o načinu sudjelovanja u akciji na Facebook događaju odnosno OVDJE.

Organzatori zahvaljuju svim volonterima željnim znanja koji su se do sada prijavili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari