KRUŽNA SE PREUREĐUJE! Od danas do kraja tjedna radno-edukativna akcija uljepšavanja – pridruži se!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Ako imate CD-e koje više ne slušate i ne koristite, donesite ih u Kružnu ovih dana. Od njih će se izrađivati ukrasni mozaik!

Oglas

Kružna se preuređuje! Ako vam je stalo do boljeg grada i bolje Kružne, želite popiti piće i družiti se s ekipom u budućim urbanim separeima s biljem, sad je trenutak da date svoj doprinos!

Izdvojite sat vremena od srijede do subote da pomognete urediti Kružnu. Usput možete i naučiti kako se izrađuje pravi “urbani separe”! Prijaviti se možete OVDJE. U Kružnoj ima mjesta za sve, samo navalite 😉

O čemu je točno riječ? Građanska inicijativa Urbani separe u sudjelovanju sa Savezom udruga Molekula, Udrugom UMKI, RI Rock i susjedima iz Kružne uz pomoć svih građana koji su ispunili anketu i sudjelovali svojim komentarima o važnosti uređenja Kružne, dobila je 40.000 kn za uređenje Kružne Ulice u sklopu programa Riječkog lokalnog partnerstva, u što je uključena i izrada “napravi sam” klupe s vazom od paleta.

Od srijede 19. lipnja do približno 24. lipnja (ili ranije ako bude više volontera) u trajanju od 10-18 sati svakoga danas s mladim stolarom iz Labina stvarat će se novu Kružna i učiti kako napraviti sjedala od paleta. To je prva faza uređenja Kružne ulice, a druga faza – sadnja cvijeća – planirana je za 1. srpnja.

Najpopularniji termin za volontiranje u Kružnoj je četvrtak od 16-18.

Podrobnije o načinu sudjelovanja u akciji na Facebook događaju odnosno OVDJE.

Organzatori zahvaljuju svim volonterima željnim znanja koji su se do sada prijavili.

Exit mobile version