NOVI LOKAL U CENTRU RIJEKE

Galerija | Kultna ‘Boa’ odlazi u povijest: U srce grada stiže ‘Renard’, prava gradska kavana kakva dugo nedostaje Rijeci!

Na lokaciji poznatog riječkog kluba Boa trenutno se užurbano odvijaju radovi na preuređenju kako bi prostor nove kavane Renard osvanuo u novom, raskošnom ruhu primjerenom reprezentativnoj gradskoj kavani

Vrata poznatog Kluba Boa već su neko vrijeme zatvorena jer se na mnogima omiljenoj lokaciji odvijaju radovi na preuređenju.

Ekskluzivno donosimo detalje i informacije o tome što se trenutno u tom lokalu radi i što možemo očekivati u najskorije vrijeme. Iz prve ruke saznali smo kako dosadašnji Klub Boa odlazi u povijest, a na njegovo mjesto stiže novi, prestižni lokal imena Renard koji će funkcionirati kao reprezentativna gradska kavana ali i slastičarna te mjesto na kojem će se moći uživati i u drugim finim zalogajima.

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Novi koncept

Posebno nas veseli činjenica da je vlasnik poslušao želje gostiju i ponudio gradu Rijeci, nakon dugo vremena, pravu gradsku kavanu kako i priliči jednom od najvećih gradova u Hrvatskoj.

‘Veseli nas da možemo najaviti kako će se u prostorima bivšeg kluba Boa uskoro otvoriti nova Gradska kavana RENARD koja će svoja vrata otvoriti u svibnju 2023. godine.”, rekli su nam iz menadžmenta novog ugostiteljskog objekta koji će zasigurno po otvaranju izazvati veliku pažnju svih onih kojima u gradu kao što je Rijeka nedostaje jedna prava gradska kavana gdje će se moći dogovoriti privatni ili poslovni sastanak, u miru popiti kvalitetna kava ili neko drugo piće iz bogatog ‘repertoara’ iskusnog vlasnika koji već dugi niz godina Riječanima i gostima nudi raznovrsne ugostiteljske koncepte u brojnim lokalima u gradu Rijeci.

Posve novo, moderno ruho

“Riječ je o posve novom, modernom ruhu sa detaljima prirodnog i rustikalnog izgleda. Unutrašnjost Renarda biti će suvremena i prilagođena današnjim standardima.”, ističu iz Renarda i dodaju kako su posebnu pažnju posvetili odabiru kave koju će nuditi gostima.

“Nova gradska kavana imat će naglasak naravno na vrhunskoj LAVAZZA kavi. Renard Gradska Kavana nudit će vam tako uživanje u jednoj od najboljih talijanskih kava koja će učiniti događaj ispijanja kave posebnim.”, ponosno ističu iz Renarda.

Renard će funkcionirati i kao slastičarnica

U ponudi će imati i velik izbor kolača, raznih slastica, macaronsa i zanimljivih torti.

Uz raznolike slastice također će u ponudi imati slane i zdrave obroke.

O vrstama i cjelokupnoj ponudi hrane informirat ćemo vas opširnije u idućimo bjavama.

Sve ovo obećava da će nova gradska kavana biti odlično mjesto za druženje i uživanje u širokoj ponudi hrane i pića u lijepom interijeru i ugodnom, toplom ambijentu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari