TURISTIČKI MED I MLIJEKO

Video | Kvarner za svoj odmor sve češće biraju bogatiji turisti! Totalni hit postali su luksuzniji kampovi

U odnosu na rekordnu 2019., ove je u kvarnerskim kampovima ostvaren rast od 8 posto. Više u videoprilogu!

Kamp u Omišlju ima pet zvjezdica i nema slobodnoga mjesta! Iako su cijene na vrhuncu, gosti kažu da tu odmor vrijedi svake kune.

“Stvarno nam se sviđa mobilna kućica jer je savršena za obitelj. Nas je četvero, dvoje odraslih i dvoje djece, imamo puno prostora”, kaže Angela Gierlinger iz Austrije, izvještava Maja Brkljača za RTL.hr.

Noćenje u kućici u prvom redu do mora sada je 330 eura

Casper u takvoj s obitelji ostaje dva tjedna pa nižu cijenu neće dočekati. Tek za mjesec dana past će na 275 eura, u listopadu na 100.

“Možemo biti opušteni u ovoj našoj maloj kućici, zato smo to i odabrali. Smatram da je cijena u redu”, Casper Thodsen.

Na Kvarneru je pomama za najkvalitetnijim smještajem

“Lipanj je bio ekstremno dobar. S ovim tjednom smo ušli u našu klasičnu špicu ili vrh sezone, mislim da je u cijeloj Hrvatskoj isto, svi kapaciteti su popunjeni”, kaže Luka Majcen, direktor kampa u Omišlju.

I to do kraja rujna. A kamp ostaje otvoren cijelu godinu.

“Predivno je, posebno bazen koji je blizu mora”, Lena Schmidt iz Njemačke.

Janina obitelj stigla je s kamperom. Bili su tu i lani pa nije bilo dileme gdje će ovoga ljeta.

“Možemo pustiti djecu bez da ih stalno nadziremo, more je blizu. Put do plaže je izravan, što nam se sviđa, i mislim da je cijena za dva tjedna koliko ostajemo 1600 eura”, kaže Jana Richers iz Njemačke.

U odnosu na rekordnu 2019., ove je u kvarnerskim kampovima ostvaren rast od 8 posto.

“Potražnja je za kampovima visoke kategorije, međutim taj trend primjećujemo u svim segmentima smještaja i konkretno, pet zvjezdica imaju porast od čak 35 posto sada u 7. mjesecu i to u odnosu na 2019. godinu”, kaže Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera.

Špica je počela, turistički med i mlijeko teći će još 40 dana. Najave kažu da će Hrvatska i u posezoni biti primamljiva, izvještava Maja Brkljača za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari