BRODOKOMERC NOVA

Legednarni Brodokomerc otišao u povijest, evo koji trgovački lanac preuzima riječko poduzeće

Foto: Mjesni odbor Kozala/Facebook

Trgovački lanac Tommy nedavno je najavio preuzimanje riječkog poduzeća Brodokomerc Nova d.o.o. Ova akvizicija označava značajan korak u strateškom širenju Tommyja na hrvatskom tržištu maloprodaje.

U priopćenju je istaknuto da su posljednja ulaganja Tommyja u 2024. godini dovela do značajnog povećanja maloprodajnih i logističkih kapaciteta. Preuzimanje Brodokomerca Nova dodatno će ojačati tržišni udio Tommyja na nacionalnoj razini, a odobrenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja predstavlja važan korak u procesu integracije.

Tommy planira uvesti svoje standarde poslovanja kako bi revitalizirao Brodokomerc Nova, koji se može pohvaliti dugom tradicijom i dobro razvijenom prodajnom mrežom. S planiranim značajnim investicijama, Tommy se fokusira na rast i razvoj poslovanja u Primorsko-goranskoj županiji, čime će dodatno doprinijeti jačanju svog prisustva u regiji.

Ova akvizicija dolazi u vrijeme kada se Tommy usmjerava na daljnje širenje i modernizaciju svojih operacija, a očekuje se da će imati pozitivan utjecaj na lokalno gospodarstvo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari