VRIJEDNA DONACIJA

Lionsice humanitarnim koncertom nabavile fotelju za kemoterapiju

U prostorima Dnevne bolnice Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka danas je  održana primopredaja značajne donacije – fotelje za primanje kemoterapije u vrijednosti većoj od 4 000 eura, a za koju je sredstva osigurao Lions klub Korzo.  

Financijska sredstva su prikupljena donatorskim koncertom s poznatim imenima riječke glazbene i plesne scene održanim početkom ožujka 2023., kojim su članice Lions kluba Korzo ujedno obilježile 15. godišnjicu osnivanja. U dvorani Narodne knjižnica Kostrena nastupili su Tina Vukov, Damir Kedžo, Daniel i Ana Jurišević, Ženski vokalni sastav Luštrin, Matia Čerina, Plesna skupina Ri Dance, Projekt bend +/- 60, sestre Anastasija i Aleksa Vukelić, Gudački trio Veljak, Ženska klapa Porto Re maestro Andrej Babić.

Lions klub Korzo Rijeka formiran je 2008. godine, a u petnaest godina postojanja iza njih su brojne plemenite inicijative kojima su lionese pokazale lavlju snagu i dobru volju u želji da pomognu zajednici. U svojim prvim akcijama udruga je prikupila novac za dozimetar za riječku pulomologiju,  a sredstva su osigurana i za poboljšanje uvjeta boravka pacijentica koje primaju brahioterapiju na Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka.

Novu vrijednu donaciju uime Lions kluba Korzo uručile su predsjednica Ljiljana Škugor i članice Anči Bognolo i Ljiljana Domijan Pirjak, a preuzela ju je v. d. predstojnika Klinike izv. prof. dr. sc. Ivana Mikolašević sa suradnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari