LJETNA ZABAVA

LJETO NA GATU: U petak ribarska fešta uz Grooverse, u subotu koncert klape Rišpet!

Foto: Riportal

Povratak ribarske fešte na Gat Karoline Riječke vratit će i onaj pravi, ljetni ugođaj u središte grada!

Do sljedećeg vikenda i bura bi se trebala smiriti, prognostičari najavljuju prekrasne ljetne dane, pa će zabava na Gatu Karoline Riječke zasigurno biti odredište mnogih Riječana i gostiju željnih prave ljetne fešte uz more.

U petak ribarska fešta počinje u 19 sati, a prisutne će zabavljati uvijek raspoloženi Grooversi. Ulaz je besplatan, a organizatori najavljuju prigodnu ugostiteljsku ponudu za svačije nepce. Nakon ribarske fešte, oni najveseliji mogu na after-party u night bar Karolina!

U subotu repriza, ovoga puta uz lijepu klapsku pjesmu. Koncert će s početkom u 21 sat održati popularna klapa Rišpet. Za ovaj doživljaj vrhunske klpae uz more i prigodne zalogaje morat će se izdvojiti za ulaznicu, 50 kuna u pretprodaji a 70 kuna na dan koncerta.

Ulaznice su u prodaji online putem www.mojekarte.hr te u Dallas Music Shopu, Primorskoj konobi, Charlie baru i Pommery baru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari