ZABAVE NEĆE NEDOSTAJATI

Ljeto u Kostreni puno događanja! Donosimo detalje

Osim mora, sunca i lijepih plaža, Kostrena posjetiteljima nudi i sve više popratnih sadržaja, a ponudu redovito zaokružuju zanimljivi sportski i kulturni programi.

U petak 1. srpnja u 21 sat, u prekrasnom ambijentu uvale Svežanj, održat će se hit predstava “San Ivanjske noći”, jedno od najizvođenijih djela W.Shakespearea, u izvedbi studentske grupe glumačkog dramskog studija. Predstava  se prikazuje u sklopu 2. glumačkog ljetnog kampa i besplatnih glumačkih radionica Max teatra koje se od 28. 6. do 5. 7. održavaju u Kostreni. Ulaz je slobodan. 

U subotu 2. srpnja s početkom u 10 sati u Podurinju se održava škola ronjenja za kostrensku djecu u organizaciji KPD Ina Kostrena. Sve informacije o prijavama mogu se pronaći na Facebook stranici organizatora KPD Ina Kostrena.

Na boćalištu Boćarskog kluba “Kostrena”, održat će se prvo izdanje amaterskog memorijalnog boćarskog turnira “Milan Tićak”, u spomen na dugogodišnjeg predsjednika kluba, pok. Milana Tićka. Otvorenje turnira predviđeno je u subotu u 18:30 sati. Organizator turnira je Boćarski klub “Kostrena”, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.

VIDEO DANA:

U subotu u 19 sati na plaži Veli Jarak kod Jedriličarskog kluba Galeb održat će se edukativni sportski program Swim and Walk for Brain Health”, s ciljem podizanja svijesti o potrebi za prevencijom i liječenjem bolesti mozga. Program se održava kao prateće događanje simpozija “Joint ICGEB – ALS Society of Canada Symposium on Inflammation & Proteinopathy in ALS/FTD Spectrum Disorder”, koji će od 30. lipnja do 3. srpnja 2022. održava na Sveučilišnom kampusu u Rijeci.

U Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji tijekom vikenda održava se 2. glazbeni kamp PIG koji će u nedjelju 3. srpnja u 20 sati zaključiti zajednički koncert polaznika. 
Dan kasnije, u ponedjeljak 4. srpnja u 21 sat, glumački dramski studio polaznika ljetnog kampa izvest će u Narodnoj čitaonici čarobnu predstavu “Halugica”, podjednako privlačnu malim i velikim posjetiteljima. Ulaz je slobodan.

Bogat program Kostrenskog leta započeo je predstavljanjem poučne turističke staze Put kostrenskih počivala, a nastavit će se različitim gastronomskim, kulturnim i zabavnim programima sve do 31. kolovoza.  

Od 8. do 10. srpnja u Kostreni će se održavati nogometni kamp za djecu u suradnji NK Pomorac 1921 s Akademijom Nogometnog kluba Liverpool https://www.deltager.no/event/liverpool_academy_kostrena_8-10_july_2022_08072022#init

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja
Views Views