KOMENTAR

M. Boras Mandić: ‘Kad je jedan HGSS-ovac bio optužen, strpali su ga u Via Romu na 30 dana’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

‘Ovo su strašne stvari, na ovaj način gradimo društvo nasilja, društvo iskrivljenih vrijednosti, društvo opasnih namjera’

Marko Boras Mnadić, predsjednik Županijske skupštine PGŽ i predsjednik stranke Unija Kvarnera, danas se statusom na svom Facebook profilu osvrnuo na stravičan napad ‘MMA boraca’ na Platku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Kad je jedan HGSSovac, ne tako davno, bio optužen za verbalni delikt strpali su ga u Via Romu na 30 dana i dobio je naslovnicu NL s lisicama i kapuljačom na glavi.

Danas imamo pretučene HGSS-ovce, mladiće i cure koji za nula kuna spašavaju naše živote, a napadači su pušteni iz pritvora u roku 24 sata. Nema naslovnica, nema lisica, nema pritvora.

Ovo su strašne stvari, na ovaj način gradimo društvo nasilja, društvo iskrivljenih vrijednosti, društvo opasnih namjera. Mladići i cure iz HGSS to nikako ne zaslužuju, to su one osobe koje godišnje spase na stotine života, riskirajući svoje vlastite. Ovo na Platku je bilo i gaženje tih plemenitih vrijednosti koje ti momci i djevojke ugrađuju u društvo.

Isto tako, pripadnici HGSS trebaju dobiti status – službene osobe. Jer napad na njih je i napad na vrijednosti društva.

Kao predsjednik Županijske skupštine, i osobno, izražavam veliko žaljenje zbog tog ružnog događaja na Platku, izražavam punu podršku HGSS-u i svim pripadnicima,u vjeri da se ovako nešto neće nikad ponoviti.”, napisao je Marko Boras Mandić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari