PREDAJA VLASTI

Mačak Miško ostaje Filipoviću; Ali to nije sve! Pogledajte što su darovali jedan drugome bivši i novi gradonačelnik!

Danas se u 10.30 sati, u Salonu Grada Rijeke na Korzu održala službena primopredaja izvršnih ovlasti gradonačelnika Rijeke.

Potpisivanjem Zapisnika o primopredaji izvršnih ovlasti novoizabrani gradonačelnik Rijeke Marko Filipović preuzeo je dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela.

Povodom primopredaje, bivši gradonačelnik Obersnel novom je gradonačelniku Rijeke uručio ključ od službenog automobila, ključ od ulaza u Gradsku upravu, ključ od gradske kase ali i neizostavni, gigantski ključ riječkog karnevala.

Također, uručio mu je kacigu koju je Obersnel nosio punih 20 godina i s kojim je obilazio radove na riječkim gradilištima. Obersnel je Filipoviću zaželio mnogo sreće i još više posla no što je on imao obilazeći gradilišta.

Ni novi gradonačelnik nije došao praznih ruku; bivšem gradonačelniku Obersnelu uručio je poklon koji bi oduševio sve ljubitelje mora i ribolova; pregaču s komičnim natpisom ”Odmori se, zaslužio si!” ali i zidni ukras s motivima svih riba koje gradonačelnik nije stigao uloviti.

”Sada ću se u potpunosti posvetiti tome”, zaključio je Obersnel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari