LIJEPA PRIČA

Majka dvoje djece: “U Rijeci su mi ove osobe spasile dan, moj naklon do poda dobrim ljudima”!

Foto: Čitateljica

Fotografiju i poruku punu ljubavi prema Riječanima u Rijeci poslala nam je jedna Virovitičanka

Ona je u nedjelju poslijepodne na području Turnića svojim osobnim vozilom sudjelovala u manjoj prometnoj nezgodi koja je međutim rezultirala oštećenjem vozila koje joj je onemogućavala daljnje putovanje prema domu.

Sama s dvoje malodobne djece u automobilu, obratila se za pomoć potpunim neznancima u obližnjem ugostiteljskom objektu.

Evo kako je prepričala sve ono što se potom događalo:

U nedjelju poslijepodne dogodila mi se prometna nezgoda nakon koje nisam mogla nastaviti put prema virovitici, zbog komada svinutog lima koji mi je zapinjao u kotač.

Osobe s ove fotografije koju vam šaljem su mi pomogle! Vlastitim rukama su izvukli dio lima koji je zapinjao za kotač, i osigurale oštećenje da više ne blokira kretanje auta. Tako sam mogla nastaviti putovanje kući!

U svoj toj strci i zbrci zbog šoka koji sam doživjela, nisam uspjela zapamtiti, zapravo ni upitati tko su ti ljudi, znam samo da su Riječani. Jednostavno su se odazvali mojoj molbi za pomoć koju sam im uputila u obližnjem kafiću, ispod Studentskog naselja Ivan Gorana Kovačića. I svi su se odmah odazvali i krenuli mi pomoći!

Ovom porukom i fotografijom samo sam im željela reći hvala, kao i svim Riječanima i Rijeci gdje smo proveli nezaboravne dane odmora. Moj naklon do poda dobrim ljudima!“, zaključila je svoju priču zahvalna Virovitičanka koja je rekla da se obavezno vraća Rijeci, čim joj to obaveze dopuste!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari