POLICIJA GA JE BRZO PRONAŠLA

Makedonac (42) ranom zorom provalio u kiosk na području Crikvenice i ukrao nekoliko boca alkohola

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Policija je vrlo brzo pronašla osumnjičenog 42-godišnjeg Makedonca te ga uz kaznenu prijavu za tešku krađu provaljivanjem predala pritvorskom nadzorniku.

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje i kazneno prijavila 42-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je jučer u ranim jutarnjim satima provalio u kiosk u središtu Crikvenice iz kojega je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Time je trgovačku tvrtku sa sjedištem u Zagrebu oštetio za više stotina eura.

Policijski službenici osumnjičenog 42-godišnjaka su vrlo brzo pronašli i uhitili te priveli na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 42-godišnji Makedonac je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari