PREKRASNA GESTA!

Maleni Riječanin velikog srca: Umjesto rođendanskih poklona, zaželio da mu daruju hranu za pse u riječkom azilu!

Idi na originalni članak
Foto. Facebook

“Dragi Erone, raznježio si svojim postupkom sve nas volontere, dao primjer drugoj djeci kako se od malih nogu dobrim djelima mogu usrećiti potrebiti, a udomljavanjem spasio jednu divnu dušicu, poručili su iz Azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka

Oglas

Jedna nesebična i velikodušna gesta dječaka Erona razveselila je i ganula sve volontere riječkog Azila za pse, ali i mnogo širi krug Riječana do kojih je stigla ova informacija!

A priča ide ovako:

Dječaku Eronu približavao se rođendan. Prijatelji su ga pitali što bi volio dobiti kao dar, a on im je odgovorio: “Ne trebaju mi nikakvi posebni darovi, igračke i slično. Radije bi da kupite hranu za našuštene pse iz riječkog Azila.”

VIDEO DANA:

I prijatelji ga poslušaše, a Eron uz pomoć roditelja i prijatelja Azilu dostavio vozilo puno hrane za četveronožne lajavce!

Naravno, njegov potez izazvao je divljenje svih koji su čuli za ovo, a iz riječkog Azila za pse u svojoj objavi na Facebooku su između ostaloga napisali:

“Danas je u azilu bio party.

Posjetio nas je jedan poseban dječak Eron.

Eron je prije neki dan proslavio rođendan i prijateljima rekao neka mu ne kupuju poklone, nego neka kupe hranu i poslastice za napuštene pse iz našeg azila.

I to nije sve, Eron i njegova divna obitelj nedavno su iz našeg azila udomili Čoksu.

Nazvali su ju Kira i za nju je počeo sasvim novi život.

Donedavno je živjela na lancu (jedan je od pasa koje smo spasili iz Petrinje), a sada živi sretno, voljena u svojoj obitelji.

Dragi Erone, raznježio si svojim postupkom sve nas volontere, dao primjer drugoj djeci kako se od malih nogu dobrim djelima mogu usrećiti potrebiti, a udomljavanjem spasio jednu divnu dušicu.
Sretan rođendan od ❤️ želimo i veeeliko hvala tebi i tvojoj obitelji.”, napisali su iz Azila za pse.

Ostaje nam pridružiti se pohvalama i također zaželjeti Eronu sve najbolje povodom njegova rođendana! I dugo i lijepo prijateljstvo s Kirom…

Exit mobile version