MALI LOŠINJ Sestra je poginula u nesreći, a mama umrla od raka: ‘Neka se i pod Mihaelovim borom nađu pokloni’

Mali Mihael se trenutno nalazi kod svoje bake i djeda u Malom Lošinju

Obitelj Prispilović prije dvije godine doživjela je tešku tragediju. U mjestu Cvetkovec pokraj Koprivnice automobil je naletio na tatu Željka, njegovu dvogodišnju kćer Emu i šestogodišnjeg sina Mihaela.

Djevojčica je poginula u teškoj nesreći, a otac je tri tjedna bio u komi, te mu je ugrađen umjetni kuk. Supruga mu je nedavno preminula od karcinoma, a njegovo je zdravstveno stanje i dalje poprilično loše. Mali Mihael stoga se trenutno nalazi kod svoje bake i djeda u Malom Lošinju.

Humanitarka Iva Funtek organizirala je akciju kako bi se Mihaelu uljepšao Božić.

“Svi koji možete i želite, pošaljite neku sitnicu malenome koji je ostao bez mame i seke. Uspjeli smo skupiti za PlayStation, igrice, a sad i za laptop, pa svatko tko želi neka pomogne koliko može. Dječak nosi odjeću veličine 12-13, a nogu 34-35, u slučaju da netko može poslati odjeću”, kaže Iva Funtek.

“Vratimo vjeru i radost u dječakove oči! Božić je pred vratima, želimo da se ispod Mihaelove jelke nađu mnogi pokloni”, istaknula je humanitarka, apelirajući na dobre ljude da uplate donaciju na račun dječakove bake ili pošalju dar.

Svi koji žele uljepšati Mihaelov Božić, dar mogu poslati na adresu: Petar Subotić (za Mihaela), Vladimira Gortana 11, 51550 Mali Lošinj.

Mihael Prispilović nosi odjeću veličine 12-13, a broj cipela 35.

Uplate donacija moguće su na račun Slavojke Subotić, IBAN HR6724020063206868001.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari