RIJETKA FOTOGRAFIJA

Marina Miletića prozvali zbog objave s ‘Bele Nedeje’: ‘To bi bar ti kao Kastavac trebao znati’

Foto: Instagram

Marin je na Facebooku objavio fotografiju s kćerima, piše Net.hr.

Hrvatski političar Marin Miletić (45) na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svoje djevojke, hrvatske glumice Kristine Krepele (45), dok je ovoga puta na Facebooku objavio fotografiju svojih kćeri, Marte (24) i Lucije (18).

“Bela nedeja, beli dan, homo va Kastav, na samanj. Obitelj je svetinja!”, stoji u opisu Miletićeve objave na Facebooku.

Od komplimenata do prozivki…

Među komentarima se našao veliki broj obožavatelja koji su pohvalili izgled Marina Miletića, pišući kako bi mnogi vrlo lako mogli zaključiti da je Miletić prijatelj svojih kćeri, a ne otac, sve zbog njegova mladenačkog izgleda.

S druge strane, našao se jedan pratitelj koji je pronašao zamjerku u Miletićevoj objavi: “Ne kaže se NA Kastav na samanj nego VA Kastav na smanj… To bi ti kao Kastavac trebao znat!”

Podsjetimo, Miletić ima dvije kćeri, Martu i Luciju, a dobio ih je sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. S Kristinom Krepelom u vezi je od 2022. godine, a iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari