VII IZBORNA JEDINICA

Video | Matulji na neobičan način povezani sa Sisačko-moslavačkom županijom! Što imaju zajedničko? Čini se,samo ovo….

Kakve veze imaju Sisak i Pag, Kutina i Vir? Nikakve, ali su u istoj izbornoj jedinici. RTL Direkt progovorio o izbornim besmislicama. Više u videoprilogu!

Koja to čarobna nit veže Kutinu i otok Vir? Koje to zajedničke probleme imaju Senj i Petrinja? Nikakve, osim to da su svi skupa u sedmoj izbornoj jedinici i zajedno biraju zastupnike u sabor

Možda ste već čuli priču o čudesnom zagrebačkom tramvaju broj 12, koji vozi samo 10 kilometara, ali spaja čak tri izborne jedinice.

Ali zato imamo i slučaj u kojima između dva mjesta u istoj izbornoj jedinici morate promijeniti 3 autobusa, jer su udaljeni i 300 kilometara.

Znate li što imaju zajedničko grad Pag i grad Sisak? Koja to čarobna nit veže Kutinu i otok VIr? Koje to zajedničke probleme imaju Senj i Petrinja? Nikakve, osim to da su svi skupa u sedmoj izbornoj jedinici i zajedno biraju zastupnike u sabor.

Više pogledajte u prilogu Ide Balen za RTL Danas.hr!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari