VLASNICA OBJEKTA ''KINKELA''

MATULJI Načelnik Vedran Kinkela održao primanje za Ines Kinkela

Načelnik Vedran Kinkela održao je primanje za Ines Kinkela, vlasnicu ugostiteljskog objekta “Kinkela” iz Bregi, koja je na svečanoj Akademiji Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu dobila najviše priznanje – statuu i plaketu “Zlatne ruke” za dugogodišnji uspješan rad u obrtu i izniman doprinos razvoju hrvatskog obrtništva.

Ovo visoko priznanje nagrada je za Ines Kinkela ali i za cijelu obitelj i njihovih 111 godina uspješnog poslovanja nekad oštarije, a danas restorana Kinkela Bregi. Generacije i generacije stanovnika općine Matulji ali i cijelog ovog kraja slavili su u Bregima rođenja, krštenja, vjenčanja, godišnjice mature, zaruke, rođendane, a obitelj Kinkela čuva riznicu uspomena kao najveće bogatstvo svog rada dužeg od stoljeća.

Njegujući tradiciju, običaje i domaću, autohtonu kuhinju, restoran Kinkela Bregi je jedan od najboljih promotora našeg kraja, stoga nam je drago da je i Hrvatska obrtnička komora prepoznala i nagradila njihov rad i „zlatne ruke“ Ines Kinkela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari