OPREZ!

Medvjed viđen na autocesti kod Delnica! Vozači se mole za oprez

Medvjed je uočen na autocesti A6 između tunela Lučice i čvora Delnice te se vozi uz ograničenje brzine upozoravaju jutros iz Hrvatskog autokluba (HAK), a vozače pozivaju na oprez.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Mokre su i skliske ceste mjestimice u Slavoniji te na krajnjem jugu zemlje. Zbog magle, vidljivost je smanjena na cestama u središnjoj Hrvatskoj. Veća je opasnost od odrona na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8).

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Na većini graničnih prijelaza nema dužih čekanja.

Od ovog vikenda počinje ljetna zabrana za teretna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 t na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i priobalju. Do 10. rujna zabrane će biti subotom od 04:00 do 14:00 te nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata (https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari