HUMANITARNI PROJEKT

Meštri i kraljice Riječkog karnevala kuhat će za potrebite u humanitarnoj akciji “Danas…za vas…!”

Humanitarni projekt “Danas…za vas…!” se nastavlja punom snagom i to s ekipom čije je vrijeme upravo u punoj snazi

Uključivanjem poznatih osoba iz karnevalskog svijeta popratit će se ovo karnevalsko vrijeme. Uz to, najaviti brojne manifestacije koje tek slijede te još jednom dokazati da karnevalisti, osim uživanja u karnevalskim veseljima, itekako imaju dobro i veliko srce pa se nerijetko uključuju u humanitarne akcije.

Nakon uspješna četiri izdanja, kada su Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali riječki gradonačelnik u društvu medijskih zvijezda, nakon toga i poznata sportska imena, u studenom jake glazbene snage, a u prosincu i crkveni velikodstojnici, u ovaj hvalevrijedan projekt uključuju se i karnevalisti.

Kako je najavio voditelj projekta Damjan Miletić́, u srijedu 8. veljače s početkom u 10 sati u Domu Crvenog križa na Pećinama, uz vodstvo kulinarskog stručnjaka NENADA POSAVCA, a uz potporu ravnateljice Crvenog križa Rijeka dr. sc. PETRE ŠULJIĆ, za potrebite će obroke pripremati: meštar Riječkog karnevala SANDI, bivši meštri TONI (Anton Škrobonja) i BELI (Boris Radović) te opatijski Pusni gradonačelnik DULE (Duško Jeličić).

S njima će ovu iznimnu svitu činiti kraljice Riječkog karnvala: aktualna MAJA BABIN, najdugovječnija DORA PILEPIĆ te bivša kraljica i meštrica rally-ja Pariz – Bakar STELLA PARIS. Cijelu sliku upotpunit će predstavnici Brgujskih zvončara i Grobničkih dondolaša.

Uz sve navedeno, posebno valja napomenuti da se u ovaj humanitarni projekt uključio i PIK Rijeka koji će donirati namirnice koje će se pripremati za potrebite.

Voditelj projekta prof. Damjan Miletić izjavio je: “Ovaj projekt ne samo da je zaživio već svojim prvim izdanjem, već se u njega direktno ili indirektno uključuju brojne osobe i tvrtke te ustanove koje dokazuju koliko puno empatije ima na ovim prostorima što valja sačuvati u ovim ponekad surovim vremenima”.

“Danas…za vas!” je jedinstven projekt koji je tako okupio ljude iz raznih sfera života te ih ujedinio u humanitarnoj misiji pomaganja onima kojima je pomoć itetako potrebna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari