MIGRANTI NA DRENOVI (2) Policija se oglasila o dojavama o viđenjima migranata na području Drenove

“Policija je 4. studenoga prijepodne zaprimila dojavu o viđenju većeg broja migranata na području Velog Vrha na Drenovi”

Jučer smo izvijestili o dojavama više građana s područja Drenove o viđenjima migranata na “Starom groblju” i po šumama Velog vrha (OVDJE)

O tim navodima uputili smo i upit Policijskoj upravi primorsko-goranskoj otkud je vrlo brzo stigao i odgovor kojeg prenosimo u cijelosti:

Policija je 4. studenoga prijepodne zaprimila dojavu o viđenju većeg broja migranata na području Velog Vrha na Drenovi.

Ubrzo po dojavi policijski službenici su obišli područje na kojem su prema toj dojavi uočene spomenute osobe, kao i šire područje Velog vrha kojom prilikom nisu zatekli niti jednu od osoba na koje se odnosila zaprimljena dojava“, stoji u priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske.

Kako je o viđenjima migranata na širem području Drenove proteklih dana javljalo više osoba, ostaje pitanje jesu li baš svi oni “u strahu” imali (pre)široke oči, ili su jednostavno migranti do dolaska policijskih službenika na navedeno područje otišli dalje svojim putem prema hrvatsko-slovenskoj granici i dalje prema zapadu.

Foto: Ilustracija (lokalpatrioti-rijeka.com)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari