Milan Bokulić je izabran za policajca godine u izboru Turističke zajednice grada Rijeke

Svojim odgovornim i savjesnim radom te svakodnevnim angažmanom pridonio je sveukupnoj sigurnosti grada Rijeke kao sigurne turističke destinacije.

Milan Bokulić, policijski službenik iz I. policijske postaje Rijeka dobitnik je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, u kategoriji policijski službenik/ica.

Nagrada mu je uručena na svečanoj dodjeli priznanja ”Riječka trešnja 2024.” u botelu Marina povodom Svjetskog dana turizma.

Nagrađeni policijski službenik Milan Bokulić u policiji je 29 godina, a u I. policijskoj postaji Rijeka obavlja poslove vođe sektora.

Svojim aktivnim radom, koji obuhvaća uži centar grada Rijeke, pravovremeno i permanentno prati stanje sigurnosti na spomenutom području te usmjeravao policijske službenike koji su raspoređeni na tom području grada, a sve u cilju prevencije i otkrivanja počinitelja kaznenih djela i prekršaja.

Kao dio tima, iznimno uspješno se snalazi u ostvarivanju zajedničkih ciljeva te je u radnom okruženju susretljiv i kolegijalan.

Redovito je skrbio o povoljnom stanju javnog reda i mira na području grada, o sigurnosti Riječana i njihove imovine te građana/turista koji tijekom cijele godine posjećuju grad Rijeku.

Svojim odgovornim i savjesnim radom te svakodnevnim angažmanom pridonio je sveukupnoj sigurnosti grada Rijeke kao sigurne turističke destinacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari