DRAMATIČNA PORUKA

Galerija | Milanović u Rijeci otkrio koji običaj ima kada dolazi u neku sredinu pa oštro ispalio: ‘Hrvatska se satire pod teretom korupcije’

Predsjednik će sudjelovati na svečanom obilježavanju 50. godišnjice Studija dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci

Predsjednik Zoran Milanović boravi danas u Rijeci gdje se sastao s riječkim gradonačelnikom Markom Filipovićem te su zajedno dali izjavu za medije.

“Do 2025. očekujemo da će veliki dio projekata biti završen. Drago mi je da su mnoge međunarodne kompanije prepoznale Rijeku kao mjesto ulaganja, a to znači i otvaranje novih radnih mjesta”, kazao je uvodno gradonačelnik Filipović. “Uvjeren sam da realizacijom ovih projekata Rijeku čeka jedno bolje razdoblje”, dodao je.

“Moj običaj je da kada dolazim u neku sredinu u Hrvatsku, da se javim ljudima koji su izabrani na javne dužnosti. Gradonačelnik me pozvao, to s radošću prihvaćam u svakom gradu”, kazao je predsjednik Milanović. Dodao je da je ‘svaki neiskorišten euro bačen euro’ i da su građani osjetljivi na upravljanje javnim novcem.

“Hrvatska se satire pod teretom korupcije, to se više ne može gledati. Svatko tko može pridonijeti pozitivno, ima moju podršku bez obzira iz koje stranke dolazi”, kazao je Milanović.

Predsjednik će potom sudjelovati na svečanom obilježavanju 50. godišnjice Studija dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari