SVI STE POZVANI

Mile Kekin dolazi na humanitarnu donacijsku izložbu udruge Moje mjesto pod suncem

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Otvorenje donacijske izložbe Hrvatski ilustratori za sretnija djetinjstva

Pozivaju se svi zainteresirani na otvorenje donacijske izložbe Hrvatski ilustratori za sretnija djetinjstva koja će se održati u prostoru Mojeg mjesta pod suncem, 29. listopada 2024., s početkom u 19:00 sati.

Donacijska izložba okuplja 20 hrvatskih ilustratora i umjetnika koji su svojim vizualnim jezikom dočarali (često nevidljive) živote naših štićenika, djece koja odrastaju u neimaštini.

Izložba je dio fundraising kampanje Pet po pet i mijenjamo njihov svijet koja poziva građane da svojim donacijama podrže Moje mjesto pod suncem – program socijalnog uključivanja djece i roditelja koji žive ispod ruba siromaštva.

Na izložbi će se moći pogledati i naručiti radove Rine Barbarić, Tanje Blašković, Marka Goluba, Klasje Habjan, Vedrana Klemensa, Tisje Kljaković Braić, Igora Kordeja, Dragana Kordića, Ane Kovačić, Donate Krznarić Milić (Little Donata), Apolonije Lučić, Ines Milčić (Pekmezmed), Srđane Modrinić (Booboo Tannenbaum), Gorana Radoševića, Rebeke Šudić, Manuela Šumberca, Hane Tintor, Tomislava Torjanca, Martina Udovičića i Danijela Žeželja.

Preporučena donacija za ilustraciju je 40 EUR, a sav prihod ide izravno na račun

Prije samoga otvorenja izložbe, u prostorijama Mojeg mjesta pod suncem, od 18:30-19:00 sati Mile Kekin će čitati mališanima iz svoje pjesmoslikovnice Mala.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari