LOKALNI IZBORI

Miletić nakon izbornog poraza: ”Ispričavam se glasačima, žao mi je…”

Idi na originalni članak
Foto: Facebook/Miletić Marin

Mostov saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke, ostao je daleko od drugog kruga.

Oglas

U Rijeci će utrku za gradonačelnika u drugom krugu voditi SDP-ov Marko Filipović s 30.25 posto glasova te nezavisni kandidat Davor Štimac sa 16.10 posto glasova.

Treći je HDZ-ov Josip Ostrogović (14.11 posto), dok je tek na četvrtom mjestu Mostov Marin Miletić s 11.30 posto glasova.

O svemu se jutros na svom Facebook profilu oglasio i sam Marin Miletić, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Most u Rijeci će biti vaš ponos
Drage Riječanke i Riječani. Vas gotovo 4.500 mi je dalo povjerenje kao kandidatu za riječkog gradonačelnika. Ovaj put to nije bilo dovoljno, postotak je ostao na 11,30. Prvo, žao mi je da nisam uspio i ispričavam se svim svojim glasačima. Žao mi je da nisam uspio motivirati veći broj onih koji ne izlaze na izbore. Sve vas koji ste mi dali povjerenje neću razočarati, u vijeću i u Hrvatskom saboru.
Ono što je dobro da Most u Rijeci nikada nije bio jači. Ušli smo u gradsko vijeće: Petra Mandić, Aleksandar Saša Milaković, Sabina Marov i ja. Borit ćemo se za svakog građanina Rijeke, pazit ćemo na sustav i procese u Gradu, nećemo biti ničiji žetončići i s nama nitko nikada neće upravljati na daljinski. Igrati ćemo presing u borbi za poštenje, protiv korupcije i klijentelizma.
Dragi ljudi, bit ću i dalje glas građana Istre i Kvarnera u Hrvatskom saboru, a moji Riječani će vidjeti da ću i u Saboru i u Gradu braniti uvijek malog čovjeka, boriti se za slobodu, poštenje, obitelj, naše mlade i sportaše. Imamo i jake snage u Županiji, naš Leo Pavela i Josip Katalinić.
Odmarati se neću. Za to ionako postoji vječnost. Nastavljamo graditi strukturu. Jačati Most u Rijeci i u našoj Županiji, raditi sa studentima i mladima. Mladost i ljudi u najboljim godinama su posebno prepoznali našu energiju. Mi ustvari tek počinjemo. Naš put je onaj uski, posut popriličnim trnjem i bačenim kamenjima s jedne i druge strane. Ali, to je dobar put. Ispravan put. Pošten put. Mi hodamo uzdignute glave tim putem, ponosni i čestiti.
Uvjeren sam: ljubav će pobijediti. Ima vas mnogo koji ste to prepoznali u Rijeci. Bit će nas još više…
Hvala vam svima dragi ljudi.
Vaš,
Marin”

Exit mobile version