LOKALNI IZBORI

Miletić nakon izbornog poraza: ”Ispričavam se glasačima, žao mi je…”

Foto: Facebook/Miletić Marin

Mostov saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke, ostao je daleko od drugog kruga.

U Rijeci će utrku za gradonačelnika u drugom krugu voditi SDP-ov Marko Filipović s 30.25 posto glasova te nezavisni kandidat Davor Štimac sa 16.10 posto glasova.

Treći je HDZ-ov Josip Ostrogović (14.11 posto), dok je tek na četvrtom mjestu Mostov Marin Miletić s 11.30 posto glasova.

O svemu se jutros na svom Facebook profilu oglasio i sam Marin Miletić, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Most u Rijeci će biti vaš ponos❤✌??
Drage Riječanke i Riječani. Vas gotovo 4.500 mi je dalo povjerenje kao kandidatu za riječkog gradonačelnika. Ovaj put to nije bilo dovoljno, postotak je ostao na 11,30. Prvo, žao mi je da nisam uspio i ispričavam se svim svojim glasačima. Žao mi je da nisam uspio motivirati veći broj onih koji ne izlaze na izbore. Sve vas koji ste mi dali povjerenje neću razočarati, u vijeću i u Hrvatskom saboru.
Ono što je dobro da Most u Rijeci nikada nije bio jači. Ušli smo u gradsko vijeće: Petra Mandić, Aleksandar Saša Milaković, Sabina Marov i ja. Borit ćemo se za svakog građanina Rijeke, pazit ćemo na sustav i procese u Gradu, nećemo biti ničiji žetončići i s nama nitko nikada neće upravljati na daljinski. Igrati ćemo presing u borbi za poštenje, protiv korupcije i klijentelizma.
Dragi ljudi, bit ću i dalje glas građana Istre i Kvarnera u Hrvatskom saboru, a moji Riječani će vidjeti da ću i u Saboru i u Gradu braniti uvijek malog čovjeka, boriti se za slobodu, poštenje, obitelj, naše mlade i sportaše. Imamo i jake snage u Županiji, naš Leo Pavela i Josip Katalinić.
Odmarati se neću. Za to ionako postoji vječnost. Nastavljamo graditi strukturu. Jačati Most u Rijeci i u našoj Županiji, raditi sa studentima i mladima. Mladost i ljudi u najboljim godinama su posebno prepoznali našu energiju. Mi ustvari tek počinjemo. Naš put je onaj uski, posut popriličnim trnjem i bačenim kamenjima s jedne i druge strane. Ali, to je dobar put. Ispravan put. Pošten put. Mi hodamo uzdignute glave tim putem, ponosni i čestiti.
Uvjeren sam: ljubav će pobijediti. Ima vas mnogo koji ste to prepoznali u Rijeci. Bit će nas još više…
Hvala vam svima dragi ljudi.
Vaš,
Marin”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari