Mladi Alen Miličević zaposlen u “maminom resoru”, radi kao rukovoditelj razvoja i tehničke službe u PRJ Vodovod

Idi na originalni članak

Već cijela Rijeka bruji o novom obiteljskom uhljebljivanju. Ovoga je puta riječ o Alenu Miličeviću, sinu pročelnice Ureda za komunalni sustav Irene Miličević, koji je svježe zaposlen, a gdje drugdje nego li u “maminom resoru”, gradskom Komunalnom društvu “Vodovod i kanalizacije”.

Oglas

Mladi Miličević radi u VIK-u od siječnja ove godine, kako prenosi Novi list, na poslovima rukovoditelja razvoja i tehničke službe PRJ Vodovod. Prvi čovjek VIK-a Andrej Marochini objašnjava kako je sin Irene Miličević posao dobio na javnom natječaju. Dakle, sve je čisto i transparetno! Kandidat je diplomirani inženjer građevine sa sedam i pol godina radnog iskustva i položenim stručnim ispitom, a izabran je nakon provedenog pisanog i usmenog testiranja na temelju Odluke Povjerenstva za prikupljanje i obradu ponuda, obrazložio je Marochini.

Duboko vjerujemo da je kod Povjerenstva u izboru prevagnula upravo kvaliteta, kvalifikacije i iskustvo kandidata Miličevića….?! Ostali neka svoju priliku čekaju na Zavodu za zapošljavanje.

Exit mobile version