EVO ŠTO VAS OČEKUJE

Moje mjesto pod suncem organizira humanitarnu izložbu ‘Hrvatski ilustratori za sretnija djetinjstva’

Moje mjesto pod suncem Vas poziva u utorak, 29.10. u 18:30 sati na izložbu Hrvatski ilustratori za sretnija djetinjustva koja je nastala tijekom kampanje Pet po pet i mijenjamo njihov svijet.

Izložba okuplja 20 hrvatskih ilustratora i umjetnika koji su svojim vizualnim jezikom dočarali (često nevidljive) živote naših štićenika, djece koja odrastaju ispod ruba siromaštva. 

Preporučena donacija po ilustraciji je 40 EUR, a sav prihod ide izravno na račun Udruge CeKaDe za program Moje mjesto pod suncem.

Pridružite se u 29.10. i svakako povedite svoje klince i klinceze sa sobom jer ih očekuje Mile Kekin koji će im čitati iz svoje pjesmoslikovnice “Mala” te ih video projekcijom uvesti u svijet otpora prema stereotipima vezanima za izgled i društveno prihvatljivo ponašanje.

Nalaze se na adresi Janka Polića Kamova 19, Rijeka. Ulaz u prostor Mojeg mjesta pod suncem je s gornje strane ceste. Budući da su parkirna mjesta vrlo ograničena, predlažemo da parkirate na parkiralištu Tower Centra Rijeka koji je od Mojeg mjesta pod suncem udaljen 6 minuta hoda.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari