UŽAS

Monstrum u Rijeci truje mačke; Nudi se novčana nagrada za informacije o počinitelju!

Photo: Marko Dimic/PIXSELL/ Ilustracija

Udruga Mijau Rijeka koja svakodnevno brine o napuštenim i bolesnim mačkama na području Rijeke i okolice na svojoj je Facebook stranici objavila upozorenje i zastrašujuću vijest za sve ljude koji vole životinje

“Umrla je u teškim mukama i iskrvarila”, pišu volonteri udruge Mijau u svojoj objavi te ističu kako je to “već druga maca koja je otrovana u Sušačkoj dragi u blizini vulkanizerske radnje u protekla dva mjeseca”.

Nije imala vlasnika, ističu, no imala je “svoje ljude koji su je hranili i brinuli se o njoj”, djelatnike tvrtke blizu koje se mačka kretala.

Mačka je bila cijepljena i sterilizirana, ističu članovi Udruge Mijau, no našla se na putu nekome kome smetaju nedužne životinje te joj je život ugašen na monstruozan način.

Volonterima Udruge je trovanje i službeno potvrđeno, a slučaj je prijavljen policiji. Pored toga, iz udruge Mijau nude novčanu nagradu za informacije o trovaču u iznosu od 500 kuna!

Potvrđeno trovanje. UMRLA U TEŠKIM MUKAMA I ISKRVARILA.
Ovo je druga maca koja je već otrovana U SUŠAČKOJ DRAGI U…

Objavljuje Udruga Mijau RijekaČetvrtak, 8. travnja 2021.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari