LIVE KONCERTI

Muzika s krovova ide dalje! U subotu uživamo uz melodije riječkog benda ”Reaktiva”!

Foto: Facebook/Reaktiva

Nakon prvog odrađenog koncerta prošle subote, gdje je bend Pokle nastupao na krovu zgrade na Kozali, Muzika s krovova nastavlja svoj put prema Rastočinama s bendom Reaktiva. 

”U ovim jako teškim vremenima za svih ali tako i za kulturu i umjetnost, neizmjerno smo zahvalni i ponosni što možemo na neki način, makar djelomice olakšavati našu ”novo normalnu” situaciju. Mi vjerujemo da našim sugrađanima, prijateljima, susjedima, ali i ljudima izvan lijepe naše fali glazbe, koncerata i zabave što na neki način pokušavamo nadomjestiti putem ovog ciklusa koncerata s nadrealno divnih krovova našeg grada. Podrška ostalih glazbenika, te brojnih pratitelja naših koncerata jest nešto što nam daje nevjerojatan vjetar u leđa i gura nas da nastavljamo graditi ovu prekrasnu riječku priču. Vjerujemo kako ovakvi programi i reakcije na njih pokazuju taj pravi riječki duh, kreativnost i volju,” izjavili su organizatori ove inicijative.

”Ovogodišnji ciklus je nastavak izrazito uspješnog ciklusa koncerata na krovovima, ideje koja je začeta u svima nam izrazito teškoj i neizvjesnoj situaciji, sa željom podizanja duha i pogleda naših sugrađana na nešto drugo osim turobnih epidemioloških  brojki i vijesti, pozvali smo ih da gledaju na krovove. Točnije na čudesne zalaske sunca s najdivnijih krovova u gradu uz koncerte naših lokalnih glazbenika. Pozivamo sve sugrađane, susjede i sve ljude dobre volje da ne dolaze i ostanu doma, a mi ćemo doći k njima!”

Koncert će se moći pratiti putem društvenih mreža, odnosno live streama putem facebook stranice Ritam podzemlja ili putem facebook događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari