Na blagdan Velike Gospe na području Trsata posebna regulacija prometa, evo detalja

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Povodom blagdana Velike Gospe, u ponedjeljak 15. kolovoza 2022. godine, provest će se preregulacija prometa na području Trsata.

U vremenu od 6 sati do 22 sata, preregulacija prometa obuhvatit će zabranu prometa sljedećim prometnicama:

  • Šetalištem Joakima Rakovca, od raskrižja na Parizu do Frankopanskog trga,
  • Radićevom ulicom,
  • Ulicom fra Serafina Schona,
  • Ulicom Draga Šćitara, od raskrižja s Marohnićevom ulicom do Ulice fra Serafina Schona,
  • Frankopanskim trgom i
  • Ulicom Slavka Krautzeka, od Frankopanskog trga do raskrižja s Marohnićevom ulicom.

Zabrana prometa ne odnosi se na vozila hitnih odnosno interventnih službi te na taksi vozila i autobuse javnog gradskog prijevoza.

VIDEO DANA:

Posjetitelji Trsatskog svetišta pozvani su da se koriste javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusima Autotroleja na linijama 8 i 2 koje prometuju do Trsata.

Naime, na liniji 2 i liniji 8, te pomoćnim autobusima koji će prometovati na relaciji Žabica – Trsat bit će organiziran besplatan prijevoz.

Stajalište Trsat crkva se ukida u trajanju od 06:00 – 22:00 sata, a ukrcaj i iskrcaj putnika obavljat će se na peronu uz prometnicu.

Vozila s izdanim akreditacijama moći će parkirati isključivo na parkiralištu Fortica (parkiralište Svetišta kod Spomen kosturnice). Vozila s akreditacijama i taksi vozila moći će do Trsatskog svetišta dolaziti isključivo smjerom Mihanovića ulica – Marohnićeva ulica  – Ulica Drage Šćitara – Ulica fra Serafina Schona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari