NA CENTRALNOJ TRŽNICI 122 SLOBODNA MJESTA: Kreće Javni natječaj za zakup prodajnih mjesta i skladišta na gradskim tržnicama

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka plus d.o.o. raspisuje javni natječaj za zakup prodajnih mjesta i skladišnih prostora na Centralnoj tržnici, tržnici Brajda, Zamet i Donja Vežica

Na centralnoj tržnici za zakup na otvorenom prostoru nude se 122 slobodna prodajna mjesta, od čega se najviše, 105 slobodnih mjesta može zakupiti za prodaju voća i povrća, 10 ih je predviđeno za cvjećarsku djelatnost, 6 za prodaju tekstila i kožne galanterije, a jedan za prodaju pekarskih proizvoda.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Također, slobodno je 33 prodajnih mjesta u paviljonima (namijenjenih prodaji prehrambenih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, pekarskih proizvoda, mliječnih proizvoda i jaja te ribe i ostalih plodova mora), kao i 5 skladišta u Demetrovoj ulici.

Na tržnici Brajda oglašeno je 75 prodajnih mjesta u paviljonima i na vanjskom dijelu (namijenjenih prodaji prehrambenih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, mliječnih proizvoda i jaja, ribe i ostalih plodova mora te tekstilnih proizvoda), dok se na tržnici Zamet daje u zakup 24 mjesta (namijenjenih prodaji voća i povrća te tekstilnih proizvoda, kao i skladišni prostori).

Potencijalni zakupci na tržnica Donja Vežica imaju mogućnost zakupa 36 slobodnih poslovnih prostora, a osim djelatnosti kao i na drugim tržnicama (prodaja prehrambenih proizvoda, ribe i ostalih plodova mora, mesa i mesnih prerađevina, voća i povrća, suhomesnatih i mliječnih proizvoda, jaja, tekstila i kožne galanterije), na toj tržnici se daju u zakup i poslovni prostori u kojima se može otvoriti mjenjačnica te postrolarska djelatnost.

Tekst natječaja s obrascem ponude za natječaj, kao i pregled slobodnih prodajnih mjesta s početnim cijenama i iznosima jamčevine može se pogledati na mrežnim stranicama Rijeka plusa.

Natječaj se otvara 7. kolovoza, a rok za dostavu ponuda istječe 17. kolovoza u 16 sati bez obzira na način dostave. Ponude će se otvarati 20. kolovoza za sve tržnice, na adresi Titov trg 3 (prizemlje desno, dvorana za licitacije) od 8 do 16 sati. Pozivaju se ponuditelji da na vrijeme dostave svoje ponude, i podmire svoja eventualna dugovanja.

Za dodatna pitanja zainteresirani zakupci mogu kontaktirati broj telefona 051 311 424, svakim radnim danom od 8-16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari