NA DAN ŽENA: Zapjevajte s V.I.N.S.-icama u Klubu za žene!

Klub za žene okuplja se jednom mjesečno s ciljem slavljenja žena, a u ožujku će zborskim pjevanjem nazdraviti Međunarodnom danu žena i zajedno zapjevati

Radionicu zborskog pjevanja pod vodstvom V.I.N.S. – vokalno instrumentalne neformalne skupine iz Rijeke s mentoricama Majom Bolić, Tajanom Josimović i Teom Juretić, održat će se u srijedu, 8. ožujka u 18 sati u Klubu za žene (Školjić 6, prizemlje).

Kao i za svaku radionicu u sklopu Kluba, za sudjelovanje nije potrebno predznanje (niti sluh!). Osvježenje za upjevana grla osigurava Klub za žene.

Radionica je slobodna za sve uz prethodnu prijavu na mogrizovic@ctk-rijeka.hr. Više informacija možete pronaći na Internet stranici CTK te na Facebook događaju Radionica zborskog pjevanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale.

Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari