NAGLI PAD TEMPERATURE

Na Drenovi i još nekim dijelovima prigrada pada susnježica – hoće li nam se zabijeliti i Rijeka?

Foto: Riportal

Baš kako su prognozirali meteorolozi, kiša se još jučer poslijepodne u Gorskom kotaru pretvorila u snijeg. Rečeno je da će nošene burom pahulje možda zabijeliti i nizinske predjele – čini se da se to upravo događa

Na Drenovi i još nekim dijelovima prigrada pada susnježica a temperatura se u bližoj okolici Rijeke spustila do malo iznad 0 stupnjeva Celzijusa. Stoga je sasvim izgledno da će predvečer padaline prerasti u pravi snijeg.

Svakako je to alarm za cestare, kako moguća poledica i snijeg ne bi stvorili probleme u prometu.

Za nedjelju poslijepodne meteorolozi su najavili u unutrašnjosti susnježicu ili snijeg, a na Jadranu kišu s važnom napomenom – lokalno, u sjevernom dijelu, može biti i malo snijega nošenog jakom burom!

Nadalje, kažu, u Lici i Gorskom kotaru padat će snijeg uz stvaranje novog snježnog pokrivača. Puhat će sjeveroistočnjak, a na obali bura koja će podno Velebita imati jake i olujne udare te može donijeti pahulje snijega i do mora. Prema kraju dana vjetar će oslabjeti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari