BESPLATNE RADIONICE

Na Ekonomskom fakultetu naučite kako crowdfundingom i grupnim financiranjem postići uspješnije poslovanje

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, idućeg će se tjedna održati besplatne online radionice “Crowdfunding i plava ekonomija – što je grupno financiranje i kako se koristi u BLUE sektoru“.

Oglas

Radionice će se održati na Zoom platformi i to u tri termina:

Od veljače 2020. godine Ekonomski fakultet u Rijeci  postao je dio projekta pod nazivom “Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING)” u sklopu kojega organizira niz besplatnih online radionica o Crowdfundingu – alternativnom mehanizmu financiranja koji omogućuje poduzećima, javnom sektoru, udrugama i startupovima da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja. Ovim popularnim načinom grupnog financiranja diljem svijeta se u godinu dana uspije prikupiti više od 30 milijardi dolara.

Broj sudionika je ograničen, a svi zainteresirani za sudjelovanje se mogu prijaviti prijavom na sljedeći link, uz napomenu kako se moguće prijaviti samo jedan od tri ponuđena termina:

https://forms.gle/mHooapcJ5sjMUkCg9

Predavanje će održati mag. stud. eur. Anita Pribanić, koja je diplomirala na interdisciplinarnom studiju Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu, a kao suradnica na EU projektima u Step Ri radi na projektima iz područja društvenih i ekonomskih inovacija. Pomaže mladim poduzetnicima u pokretanju poslovanja te vodi edukacije i radionice na temu alternativnih izvora financiranja i generiranja ideja.

Radionice su organizirane u okviru projekta Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING) financiranoga od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

Exit mobile version