GRADI SE

Na Kastvu započinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje; Bit će promjena i u regulaciji prometa

Na Kastvu započinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje; Bit će promjena i u regulaciji prometa

U ponedjeljak, 30. studenog, započinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje u Prolazu Ivana iz Kastva. Radovi obuhvaćaju izvedbu 19 metara dugog sanitarnog kolektora profila 200 mm, oborinskog kolektora dužine 23 metra i profila 300 mm te vodovodnog cjevovoda dužine 24 metra profila 100 mm.

Izvodit će se u fazama. U prvoj fazi izvodit će se po stepeništu i pješačkom prolazu. Pješački prilaz objektima bit će osiguran za cijelo vrijeme trajanja radova. U drugoj fazi radovi će se izvoditi na prometnici koja će se privremeno zatvoriti za promet vozilima zbog nedovoljne širine za sigurno i istovremeno izvođenje i odvijanje prometa i radova. Pješački prolaz bit će osiguran duž izvođenja radova.

Privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom signalizacijom i znakovima. Ugovoreni rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

Ugovorena vrijednost investicije iznosi 655.000 kuna bez poreza na dodanu vrijednost. Izvođač radova je MK GRADNJA d.o.o. iz Viškova, a stručni i obračunski nadzor vrši TECHCON PLAN d.o.o. iz Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari