VISOKA POSLOVNA ŠKOLA

Na Korzu otvorena izložba povodom 15 godina PAR-a

Na postamentima na Korzu postavljena je izložba “15 godina PAR-a”, nastala u suradnji Grada Rijeke i Visoke poslovne škole PAR koja ove godine obilježava jubilarnih 15 godina djelovanja.

Izložba „15 godina PAR-a“ javnosti predstavlja studije i programe cjeloživotnog obrazovanja na PAR-u, ali i brojna događanja i aktivnosti koje ova institucija uspješno organizira i provodi dugi niz godina. Pod vodstvom dekanice doc.dr.sc. Gordane Nikolić, PAR obilježava svoju 15. obljetnicu kao poznati riječki brend s dugogodišnjom tradicijom inovativnog djelovanja u gradu Rijeci, a koji usto i predstavlja Rijeku i regiju u najboljem svjetlu kroz razne oblike međunarodne suradnje s institucijama u Europi i ostatku svijeta.

VIDEO DANA:

PAR je osnovan 2007. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih znanstvenih inovacija i trendova.

Visoka poslovna škola PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko-goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine. PAR kontinuirano djeluje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari