EVO DETALJA

Na Korzu u petak humanitarni koncert za naše darovite učenike: Popularni Jonathan i gitaristički virtuoz Frano Živković konačno u centru grada!

Foto: Pixsell

U sklopu obilježavanja Dana grada Rijeke i projekta „Budi tu“, u petak, 14. lipnja Rotary Club Rijeka, pod pokroviteljstvom i uz podršku Grada Rijeke, organizira dobrotvorni koncert „Jonathan i prijatelji“ za prikupljanje sredstava za stipendiranje 10 iznimno darovitih učenika i studenata s područja Primorsko-goranske županije čime će se potaknuti njihov daljnji razvoj i uspjeh. 

Program započinje koncertom Pachamama Street Connection u 20:30 sati na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Ulaz na koncert Pachmama Street Connection je besplatan. Nakon Pachamama Street Connectiona, glavni dio večeri nastavit će se u 21:30 sati na Trgu Riječke rezolucije, gdje će nastupiti omiljeni riječki indie rock bend Jonathan. Ova poznata petorka, koja je i u svijetu stekla brojne obožavatelje svojim energičnim nastupima i zaraznim melodijama, obećava nezaboravan koncert. Uz njih, publiku će dodatno oduševiti i mladi virtuoz na gitari i kompozitor Frano Živković, ujedno dugogodišnji stipendist Zaklade dr. Viktor Ružić. Ulaznice za dobrotvorni koncert po cijeni od 15 eura možete kupiti u Croatia Records Rijeka na adresi Trg 128. brigade Hrvatske vojske.

Rotary Club Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, putem Zaklade dr. Viktor Ružić, izdvaja godišnje ukupno 22.000 eura za stipendiranje darovitih studenata i učenika. Ova inicijativa ima za cilj prepoznati i podržati mlade talente koji svojim radom i zalaganjem doprinose zajednici i pokazuju iznimne rezultate u obrazovanju. 

Pozivamo sve građane i ljubitelje dobre glazbe da se pridruže ovom dobrotvornom događaju, uživaju u vrhunskoj glazbi i svojim dolaskom uz podrže darovite mlade ljude iz naše zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari