KAO PRATNJU IMA PSA

Na Krku nestao Stjepan Andrašić. Pati od demencije, obitelj moli pomoć!

U srijedu 28. rujna nestao je Stjepan Andrašić (82) koji pati od demencije. Najvjerojatnije je pas još uvijek s njim

Ujutro je krenuo u šetnju u gradu Krku s crnim psom koji na ogrlici ima naveden kontakt broj člana obitelji. Najvjerojatnije je pas još uvijek s njim jer su nerazdvojni (na fotografiji).

Prijepodnevna šetnja Stjepanova je dnevna rutina no za razliku od nekoliko prošlih godina jučer se nije vratio kući. Mobitel koji ujedno služi za precizno lociranje mu se isključio.

Kako policijski pravilnik nalaže da se osoba smatra nestalom tek nakon 24 satnog perioda bez kontakta, Stjepan je tijekom jučerašnjeg dana pa sve do danas bio tražen isključivo od strane obitelji i prijatelja. Potraga je bila bezuspješna.

Jedina informacija koja je stigla do obitelji je ta da je oko 17 sati viđen kod benzinske postaje INA na Šetalištu Svetog Bernardina 8 blizu centra grada.

Kada je izašao iz kuće nosio je tamne gumene čizme, crne hlače, kariranu košulju i maslinasti prsluk bez rukava.

Ako vidite ovoga gospodina ili psa koji odgovaraju opisu ili ako imate bilo kakve korisne informacije, zabrinuta obitelj moli da hitno nazovete 098 450 040.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari