IZGRADNJA OD 2021.

Na Kuku iznad Opatije ipak će se graditi trgovački centar i pristupna cesta

Foto: Screenshot (YouTube video)

Gradonačelnik Ivo Dujmić održao je sastanak s novim vlasnicima zemljišta na Kuku koje su kupili od Kuk projekta d.o.o.

“Za sada možemo reći da je riječ o jednom trgovačkom lancu”, izvijestili su iz opatijske gradske uprave.

Novi vlasnici zemljišta gradonačelnika su upoznali s novom planiranom investicijom na toj atraktivnoj lokaciji. Kako su naglasili, namjera je izgraditi trgovački centar sa popratnim sadržajima za koji će ove godine projektna dokumentacija biti završena, a gradnja bi trebala početi početkom 2021. godine.

Razgovaralo se i o izgradnji pristupne ceste budućem objektu.

Gradonačelnik Dujmić je izrazio zadovoljstvo da se ovaj projekt na iznimno kvalitetnoj lokaciji ipak nastavlja te da će se u budućem trgovačkom centru otvoriti nova radna mjesta, a građani i posjetitelji Opatije dobit će još jedno mjesto za opskrbu.

Podsjetimo, 2014. godine javnosti je predstavljen ambiciozan projekt austrijskog investitora koji se trebao realizirati na području Kuka, no to se nije dogodilo. Planirana je izgradnja multifunkcionalnog centra koji je trebao imati atraktivni trgovački centar, moderni hotel, zdravstveni centar i nekoliko ugostiteljskih objekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari