U ZNAKU SMIJEHA I VESELJA

Na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji će se održati dječji doček Nove godine

Kraj godine na Ljetnoj u znaku dječjeg smijeha i veselja

DJEČJI DOČEK NOVE GODINE

U nedjelju, 31. prosinca, najmlađi posjetitelji opatijske Ljetne pozornice prvi će dočekati Novu godinu uz zabavni program s početkom u 11 sati. Veselo društvo kostimiranih animatora, najdražih maskota i uličnih umjetnika na štulama mališane će zabaviti raznim igrama, radionicama i akrobacijama, uz nezaobilaznu pjesmu, ples i facepainting. Točno u podne kiša balona i šarenih konfeta prekrit će malu Ljetnu pozornicu, a prisutni će Novoj godini moći nazdraviti dječjim pjenušcem. Nakon završnog slavlja, zimske radosti nastavljaju se na klizalištu „Ledena čarolija“ uz prigodnu ponudu toplih napitaka i slatkih zalogaja na adventskim kućicama.

Ukoliko ružno vrijeme i kiša budu onemogućili održavanje dječjeg programa 31.12. isti će se prebaciti za naredni vikend.

ŠPORERBAJKA

One koji se ne mogu strpiti do Dječjeg dočeka, pozivamo u petak, 29.12. i subotu, 30.12., oba dana s početkom u 17 sati u Umjetnički paviljon Juraj Šporer na zabavne adventske programe za djecu u sklopu „Šporerbajke“. U petak ćemo se zabaviti na Olimpatijskim igrama koje su zamišljene kao zabavno natjecanje za djecu u igrama koje su igrali „naši stari“, ali na božićni način – Zimi zimi, Zvijezda Borić, Ledeni memori, natjecanje u kićenju bora, odmrzavanju leda, zamatanju poklona, pronalasku „dobitnih“ božićnih kuglica, … Natjecateljske timove vodit će djeci poznata glumačka lica: Petra Radin, Filip Detelić, Matija Šakoronja i Lara Škrinjar.

U subotu završava Šporerbajka, naravno s „happy endom“ kada će klinci odnijeti vrijedne nagrade na veseloj tomboli i proslaviti pobjedu uz najluđe plesne ritmove DJ-a Marija Kovača i zabavne animatore.

„Ulaz na sve programe je slobodan! Dobrodošli!“, poručuju organizatori iz Festivala Opatija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari