HUMANO, SPORTSKO, BLAGDANSKO

Galerija | Na Molo longu održan 7. HoHoHo Run, u humanitarne svrhe trčalo ‘i staro i mlado’

U utrci su sudjelovale sve dobne skupine građana; od najmlađih do onih najstarijih, kao i njihovi četveronožni ljubimci, a HohoHo Run i ove godine podržao je riječki gradonačelnik Marko Filipović te uoči utrke poželio sreću svim sudionicima.

U natjecateljskoj HoHoFive Run utrci trčalo se na 5 km, a revijalnoj HoHoFun na 2.5 km. Nagrade su bile osigurane i za tri najbrža dječaka i tri najbrže djevojčice, a na tron su se u pratnji svojih vlasnika popeli i četveronožni natjecatelji.

U okviru ovog humanitarno-sportsko događanja održan je i mini sajam uz prigodnu prodaju božićnih ukrasa te iznimno bogata tombola u kojoj su simboličnom donacijom mogli sudjelovati svi građani.

Sva prikupljena sredstva od kotizacija, tombole koju su osigurale brojne tvrtke i pojedinci, slastica, kuhanog vina i čaja te gastro ponude učenika Ugostiteljske škole iz Opatije bit će donirana Udruzi Socijalna samoposluga-kruh sv. Elizabete te korisnicama Udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava.

Glavni sponzori ovih utrka su Intersport i OPG pčelarstvo Kamber, uz podršku Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Erste banke, KD Čistoća, Male galerije Bruketa, Ad Gallery d.o.o. PIK-a Rijeka, Radnika iz Opatije, Mesnice Čučković i niza drugih pojedinaca i poslovnih partnera.

Rezultati

Najbrže trkačice i trkači HoHoFive utrke na 5 km su:

1. Elena Ban
2. Marina Juranić
3. Koni Dubrović

1. Dino Vidmar
2. Domagoj Pauković
3. Michael Ban

Najbrže djevojčice i dječaci HoHoFun utrke:

1. David Sulić
2. Roko Smojver
3. Karlo Vidas

1. Petra Šurdonja
2. Nika Dubrović
3. Roza Smojver

Četveronožni sudionici HoHoHoFin utrke:

1.Tibi
2.Toto
3. Žuži

O Torpedo Runnersima

Torpedo Runnersi su nekadašnji polaznici škole trčanja koji su se, nakon svog prvog, službeno istrčanog polumaratona, neformalno okupili i nastavili zajedno djelovati u cilju promoviranja trčanja, rekreativnog bavljenja sportom i očuvanja zdravlja. Torpedosi se ne bave samo trčanjem, nego i humanitarnim radom. Od 2019. godine djeluju kao SRU Torpedo Runners i trenutačno broje više od stotinu članova. Trkače trenira poznati i priznati ultramaratonac, Pavle Kruljac. Torpedo runnerse možete susresti na raznim relacijama, Kantrida – Preluk, Kantrida – Matulji, Kantrida – Mlaka, u kastavskoj šumi Lozi, Kostreni, Platku, ma posvuda. Treniraju grupno s trenerima i individualno prema različitim programima i planovima.

Foto: Moja Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari