NEMA ČEGA NEMA!

Galerija | Na mostu kod Konta započeo Jesenski sajam, pogledajte što se sve nudi!

U sklopu četvrtog izdanja Jesenskog sajma kod Konta koji traje od 22. do 25. rujna sudjeluje 30-ak izlagača iz cijele Hrvatske.

Izlagači na sajmu nude široki izbor cvijeća, sadnica i sukulenata, ali u ponudi ima i domaćih proizvoda poput ajvara, džemova, maslinovog i bučinog ulja, suhomesnatih proizvoda, likera, prirodne kozmetike, melema i raznih tinktura kao i proizvoda od drva te raznih drugih rukotvorina.

Prvog dana sajma održana je i radionica tkanja cvijećem u kojoj su sudjelovali i svoju kreativnost izrazili mališani iz dječjeg vrtića Kalvarija. Unaprijed pripremljene okvire od grančica ukrasili su cvijećem, lišćem i vlatima trave, a svoje su radove ponijeli kući. Osim izražavanja kreativnosti radionica služi i vježbi fine motorike.

U sklopu sajma, sutra u 9 sati KD Čistoća građanima će dijeliti sadnice gradskih gredica te mole zainteresirane građane da sa sobom uzmu vrećice za biljke.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 8 do 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari