Na ovogodišnjoj Ljetnoj školi Ekonomskog fakulteta okupiti će se studenti iz cijelog svijeta

Foto: Riportal

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci organizira već tradicionalnu Međunarodnu ljetnu školu „Međunarodno okruženje i europske integracije” na kojoj će ove godine sudjelovati polaznici iz dvanaest različitih zemalja.

Ljetna škola od 2005. godine okuplja sudionike iz cijelog svijeta, a cilj je upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.

Naš grad i županija postat će odredište za 30 inozemnih studenata koji će nakon odslušanih predavanja te uspješnog savladavanja programa dobiti certifikat Ljetne škole i 6 ECTS bodova koje će moći koristiti u svom daljnjem školovanju, sukladno bolonjskom procesu.

Za vrijeme trajanja Škole, u razdoblju od 1. do 12. srpnja, predviđeno je upoznavanje s lokalnom zajednicom, uspješnim hrvatskim poduzećima te domaćim i međunarodnim institucijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari