Na Platku krenuo projekt sezonskog zapošljavanja riječkih beskućnika!

Do ovog prijekta koji naglašava i humanu dimenziju Platka došlo je na inicijativu Primorsko-goranske županije

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Na današnjoj konferenciji za medije javnost je obaviještena kako je pri Goranskom sportskom centru pokrenuta inicijativa angažiranja korisnika udruge “Ulične svjetiljke” za obavljanje poslova u Regionalnom sportsko-rekreacijskom centru Platak.

Korisnik prihvatilišta Ruža sv. Franje od petka 15. lipnja 2018 godine sezonski je zaposlen u Goranskom sportskom centru na Platku, čime je Platak dobio i jednu humaniju dimenziju.

“Pratit ćemo kako se projekt bude razvijao, nadamo se kako će uspjeti i proširiti se te donijeti jednu novu humaniju dimenziju Platku”, rekao je zamjenik župana Marko Boras Mandić.

Uime Riječke nadbiskupije i prihvatilišta za beskućnike Ruža svetog Franje i Uličnih svjetiljki na inicijativi zapošljavanja korisnika zahvalio se Marin Miletić.

“Lijepo je kade institucije brinu o potrebitima, zahvaljujem se Primorsko-goranskoj županiji na konkretnoj akciji. Nadam se da će se projekt pokazati svoju svrhu i da će se nastaviti i dalje”, rekao je Miletić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari