PREVELIK PRITISAK POSJETITELJA

Na Platku od petka 8. siječnja ograničenje broja posjetitelja!

Foto: Facebook

Od petka 8. siječnja na Platku vrijedi mjera ograničenja broja posjetitelja, javili su danas iz Goranskog sportskog centra

Njihovu odluku prenosimo u cijelosti:

“Od petka 8. siječnja na Platku vrijedi mjera ograničenja broja posjetitelja, na način:

1. Maksimalan broj dnevnih ski karata u prodaji je 500 (pet stotina).
2. Maksimalan broj dnevnih karata za pristup pokretnim trakama za skijaše i sanjkaše je 100 (stotinu).
3. Asortiman ograničavamo na dnevne karte i sezonske karte (ostale usluge poput poludnevnih karata ne pružamo do okončanja epidemioloških mjera).
4. Kada se na blagajnama proda navedeni broj ski karata i karata za pristup pokretnim trakama za skijaše i sanjkaše iste će se zatvoriti i više neće biti moguće kupovati te će se odmah informacija objaviti na web stranici I FB stranici RSRTC Platak.

Hvala svima na posjeti i razumijevanju, vidimo se na Platku”, stoju u odluci koju potpisuje Goranski Sportski Centar Delnice.

Također, iz GSC-a podsjećaju kako su još ranije temeljem Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja i uvođenju drugih epidemioloških mjera i preporuka radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19, Stožera civilne zaštite RH od 18.12.2020. godine, donijeli sljedeće Smjernice o pravilnom ponašanju i mjerama zaštite skijališta Platak (u prilogu objave):

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari