PO PRVI PUTA

Na Platku održan atraktivan Carnival Snowboard Session s natjecateljima iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ukrajine

Po prvi puta na Platku, na stazi Radeševo održano je 12. izdanje Carnival Snowboard Sessiona. Natjecanje je okupilo 34 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ukrajine od kojih se njih 14 natjecalo u seniorskoj kategoriji, 7 u juniorskoj i 13 u dječjoj.

Svi posjetitelji mogli su pratiti natjecanje u organizaciji Snowboard kluba Nine uz potporu Primorsko-goranske županije, TZ Kvarnera, TZ Grada Rijeke, Skijaškog saveza PGŽ te Goranskog sportskog centra. U ime PGŽ-a, natjecanje su pratili župan Zlatko Komadina i zamjenik župana Vojko Braut te direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov.

Pobjednici 12. Carnival Snowboard Sessiona u muškoj i ženskoj konkurenciji su austrijanci Konrad Sonne i Mara Salmina, u juniorskoj konkurenciji najbolji su bili Mauro Šoić i Luiza Jugo dok su u dječjoj konkurenciji najbolji bili Val Ekić i Hana Sviben.

FOTO: Facebook Carnival Snowboard Session i Facebook Platak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari