13. CARNIVAL SNOWBOARD SESSION

Video | Na Platku održana atraktivna karnevalska snowboard zabava: Najbolji su bili Tino Stojak i Nikolina Mišeta

Unatoč niskim temperaturama atmosfera na Platku je uzavrela. A da se ni na stazama ne zaboravi da je vrijeme maškara, na tradicionalnom karnevalskom bordanju okupilo se tridesetak natjecatelja. Više u prilogu Ide Balen!

Sjajne vremenske prilike, odlična atmosfera uz stazu i atraktivna izvedba natjecatelja, ono je po čemu će gledatelji pamtiti 13. izdanje Carnival Snowboard Sessiona održanog na Platku.

Natjecanje je okupilo preko trideset natjecateljica i natjecatelja u dječjoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji, koji su nakon kvalifikacijskih rundi sucima natjecanja Vidu Bariću i Matiji Dukiću pokazali najbolje što mogu i znaju na snježnoj dasci.

Prvo mjesto osvojio je svojim zavidnim umijećem Zagrepčanin Tino Stojak, slijedio ga je Riječanin Marko Gačić, a treće mjesto pripalo je Slovencu Nejcu Ferjanu kojem je ovo šesto postolje na Carnival Snowboard Sessionu. U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Nikolina Mišeta.

Najbolju podršku uz stazu imali su natjecatelji i natjecateljice koji su se natjecali u dječjoj (rođeni nakon 2009. godine) i juniorskoj kategoriji (rođeni između 2005. i 2009. godine), među kojima je najmlađi imao četiri godine. Najbolji junior bio je Fabijan Vidaković, a najbolja juniorka Hana Pecotić. Najbolji dječak je Ukrajinac Tymur Foihel, a najbolja djevojčica Vita Zekić.

Natjecanje je otvoreno uz prigodne riječi novoizabrane kraljice Riječkog karnevala Sare Đukić, meštra Sandija, direktora TZ Rijeka Petra Škarpe, direktorice TZ Kvarnera Irene Peršić Živadinov i županijskog vijećnika Lea Pavele.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari