PRIKLJUČCI ZA SVE TIPOVE

Video | Na Platku postavljena nova punionica za električne bicikle, usluga je besplatna

Posjetitelji Platka sve češće donose električne bicikle koji naravno zahtijevaju punjenje. Više u video prilogu!

Iz tog je razloga za njih postavljena punionica koja je potpuno besplatna za sve korisnike i sadrži priključke za sve tipove električnih bicikala.

“Ukupna vrijednost projekta je nekakvih 35 tisuća kuna. Od čega je 25 tisuća kuna financirala PGŽ a 10 tisuća kuna Općina Čavle.”, otkriva Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra za Kanal Ri.

Ovakvim projektima želi se povećati ponudu Platka što naravno dovodi i do većeg broja posjetitelja u ljetnoj turističkoj sezoni koja je ove godine završila 15. listopada.

“Ljetna sezona je bila izuzetno dobra. Imali smo negdje 45 tisuća posjetitelja tijekom ljeta na Platku. Mnoštvo nekakvih događanja, manifestacija koje su znale dnevno okupiti oko dvije tisuće posjetitelja. Tako da je ljeto na Platku bilo vrlo, vrlo živo.”, dodaje direktor Goranskog sportskog centra.

Kako bi posjetitelji i u zimskoj sezoni bili brojni i zadovoljni, u tijeku su radovi na nekoliko projekata koji će zimskim gostima povećati broj aktivnosti na Platku.

“Na postavljanju novog sustava rasvjete na Radeševu. Isto tako na postavljanju nove žičare na Radeševu. Tako da sa zadovoljstvom mogu reći da ćemo ove zimske sezone imati rasvjetu na skijaškoj stazi Radeševo.”, dodaje Alen Udovič.

Ukupna vrijednost izgradnje žičare iznosi 35 milijuna kuna.

“Očekujemo da će svi radovi bit izvedeni u ugovorenim rokovima, to je veljača iduće godine. Tamo negdje od ljeta iduće godine bi imali u funkciji novu žičaru.”, otkriva direktor Goranskog sportskog centra.

Prošle je godine zimska sezona završila sa 65 tisuća noćenja pa se ni od ove ne očekuje ništa manje, donosi Kanal Ri.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari