NA PRAZNIK RADA: Riječke tržnice neće raditi, Riječane će probuditi tradicionalne prvomajske budnice

Iz Rijeka plusa – Službe tržnica stigla je obavijest kako na dan 1. svibnja zbog Praznika rada tržnice neće raditi. Isto se odnosi na centralnu tržnicu, kao i na tržnice Brajda, Zamet i Vežica

Na Praznik rada, u utorak 1. svibnja, u 6 sati Gradska glazba Trsat započet će tradicionalno sviranje prvomajskih budnica na riječkim ulicama.

Sviranje prvomajskih budnica započet će ispred službenih prostorija Gradske glazbe Trsat na Trsatu, Petra Zrinskog 12, odakle će pješice krenuti prema Trsatskom svetištu i Trgu Viktora Bubnja.

Potom će turističkim autobusom otići do sljedećih lokacija na kojima će svirati, a to su: Ulica Slavka Krautzeka, Sušačka bolnica, Krimeja, Ulica Drage Gervaisa, Piramida, Ulica Fiumara i Trg Bana Jelačića.

Od Trga Bana Jelačića pješice će se uputiti prema Korzu i Jadranskom trgu odakle će ponovno turističkim autobusom otići svirati na Mlaku, Krnjevo, Kantridu i Bivio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari