NA PSEĆOJ PLAŽI 4. AKCIJA „MORSKI PAS“ Najfotogeničniji „mokri“ psi krasit će kalendar za 2016. godinu!

U subotu 22. kolovoza na psećoj plaži Brajdica na Pećinama održat će se 4. izdanje humanitarne akcije Morski pas“. Riječ je o jedinstvenoj, već tradicionalnoj humanitarnoj akciji za zbrinjavanje napuštenih životinjskih duša u organizaciji Udruge za zaštitu životinja “Traži se prijatelj”.

pas plakat1

Iz udruge pozivaju sve vlasnike pasa da se pridruže akciji i ove godine, u još jednom cjelodnevnom eventu posvećenom četveronošcima. Uz sudjelovanje profesionalnog fotografa Petra Fabijana moći će fotografijom ovjekovječiti trenutke dobre zabave, plivanja i ronjenja sa svojim ljubimcima, i pritom sudjelovati u nečem pozitivnog predznaka.

Ove godine, 12 odabranih četveronožaca krasit će i novi kalendar udruge za 2016. godinu!

morski1

Udruga za zaštitu životinja “Traži se prijatelj” već nekoliko godina organizira vrlo uspješnu i jedinstvenu humanitarnu akciju “Morski pas” koju su prepoznali i podržali brojni ljubitelji četveronožaca u Rijeci. Odaziv je svakom godinom sve veći, a akcija već postaje nezaobilazna tradicija svih onih koji osim vrhunske zabave i opuštanja žele učiniti pritom i hvalevrijedno djelo. Zašto? Zato što sudjelovanjem u eventu vlasnik dobiva priliku dobiti jedinstvenu fotografiju profesionalnog fotografa Petra Fabijana koji će podvodnim fotoaparatom mezimca “uhvatiti” u trenztku preobrazbe iz“običnog“ u pravog „morskog psa“, a pritom će direktno pomoći Udruzi da i dalje skrbi za pse, sadašnje štićenike udruge i one koji će to nažalost tek postati.

morski3

Svi koji žele sudjelovati u ovom humanitarnom događaju moći će se javiti na štand Udruge koji će biti smješten uz samu plažu, u bilo koje doba dana između 9 i 21 sati (s pauzom od 13 do 15 sati). Uz predočenje kupona koji će sudionici dobiti na štandu uz donaciju od 35kn, moći će naknadno podignuti jednu fotografiju u fotostudiju Kurti (Užarska 20 u Starom gradu i Trg Riječkih Olimpijaca 10 na Zametu). Kupon je ujedno i prijava za fotografiranje.

plakat

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari